Home
Wie we zijn
Inleveren kleding
Consignatie
Sieraden
Vriendinnen avond
Rotary Challenge Gambia
Donateurs
Contact

Spotlight

 

 
 

Sieraden

 
In onze winkel verkopen wij ook diverse merk nieuwe sieraden.

O clock horloges

O clock is een jong en succesvol Italiaans merk waarbij de verwerking van siliconen in de producten centraal staat. Met het op de markt brengen van verschillende horloge series is O clock vanaf het begin succesvol. Basis is het siliconen bandje uit 1 stuk dat verkrijgbaar is in 33 kleuren en 3 maten: Small (16 cm.), medium (18 cm.) en large (20 cm.) In het bandje komt een uurwerk wat gemakkelijk uitgewisseld kan worden voor 1 van de 122 andere. Met de 33 kleuren bandjes en 123 variaties uurwerken kun je eindeloos combineren: maak je eigen stijl, kleurcombinatie etc. Voor iedere gelegenheid kan je nu het juiste horloge dragen. Passend bij jouw outfit en stijl. Passend bij die speciale dag. Passend in ieder seizoen. Een O clock is niet alleen leuk voor jezelf, maar het is ook het ideale cadeautje.

Fates cube collectie

Fates mooie Cube collectie. Moderne lichtgewicht sieraden. De cubes zijn gemaakt van polaris kunsthars en worden geprind en de spang van pvc rubber. Aangenaam te dragen door het lichte gewicht. Kom deze mooie collectie bekijken in onze winkel en laat u verassen door de mogelijkheden. 

ZSISKA

Het bedrijf is gevestigd in Thailand en geeft toegang tot hoogwaardige materialen, een nauwkeurig ontwerp en vakmanschap.

ZSISKA-sieraden zijn gemaakt van hars en kunnen worden gecombineerd met andere hoogwaardige materialen zoals 24-karaats bladgoud en puur zilver blad. Na ervaring met verschillende technieken vond ZSISKA een manier om hars zo helder als glas en zeer licht van gewicht te maken. Deze ontwikkelde technieken resulteerden in sieraden die gemakkelijk en zeer aangenaam te dragen zijn!

Sterke en elegante vrouwen dragen ZSISKA. Vrouwen die weten wat ze willen en die opvallen in de menigte. Vrouwen die je opmerkt -

OVER DE OPRICHTER

Siska Schippers werd geboren in Amsterdam en werkte als Europees goud- en zilversmid voordat ze besloot om handgemaakte harsjuwelen, woondecoraties en geschenken te maken onder het merk ZSISKA.

Siska besloot in de jaren 90 naar Thailand te verhuizen om de gebruikte materialen verder te bestuderen. Siska begon met hars te werken in een studio in Cha-Am, een klein stadje twee uur ten zuiden van Bangkok, waar ze veertien vrouwen telde. Het duurde een aantal jaren om aan de hars te wennen; het team leerde het materiaal onder de knie te krijgen met vallen en opstaan. De veertien vrouwen waarmee Siska het bedrijf begon, werken nog steeds voor ZSISKA. De meeste van hun familieleden en kinderen zijn in een later stadium bij het bedrijf gekomen.

ZSISKA is een internationaal merk geworden. De kleine studio in Cha-am maakte plaats voor een professionele sieradenfabriek in de buurt van Cha-Am en heeft nu bijna 100 mensen in dienst.