Home
Wie we zijn
Inleveren kleding
Consignatie
Sieraden
Vriendinnen avond
Rotary Challenge Gambia
Donateurs
Contact

Spotlight

 

 
 

Consignatie

 
We doen allemaal wel eens een overmoedige aankoop. Die leuke jurk voor dat feest en die hangt dan na 1x dragen in de kast.

Hoe werkt het

Kleding, schoenen, tassen, riemen, sjaals, sieraden van goede kwaliteit en merken kunt u naar de winkel brengen om verkocht te worden. De spullen moeten schoon en heel zijn, zoals u het zelf in een tweedehands winkel wilt aantreffen en kunnen ongeveer 8 tot 12 weken in de winkel blijven. Bij inbreng worden alle artikelen beschreven in een consignatie overeenkomst die je per mail krijgt toegestuurd. Van de verkoopprijs krijgt u 40% als het artikel is verkocht.

Inleveren:

Vraag naar Tineke, zij is degene die de kleding aanneemt.
Wilt u er zeker van zijn dat Tineke aanwezig is bel dan naar 06 - 294 556 56

Afspraak aan huis:

Best Chique is altijd op zoek naar (unieke) merk kleding om te verkopen. Heeft u iets unieks, origineels en bent u erin geïnteresseerd het te verkopen via Best Chique? Neem dan contact op met ons zodat wij een afspraak kunnen maken. Bij u thuis gaan we door uw kleding heen en selecteren wat het beste past bij onze huidige collectie. Wees alstublieft niet beledigd als sommige kledingstukken worden geweigerd.

Na het maken van een selectie stellen we vast voor welke prijs wij de items voor u willen verkopen. U krijgt dan een klantnummer. Uw kledingstukken zullen voor een periode van drie maanden in onze winkel hangen. Vooraf wordt aan u gevraagd of u na deze periode uw kleding op komt halen of dat we het aan de kledingbank mogen geven of naar Gambia verzenden.

Als een item wordt verkocht, krijgt u daarvan bericht en heeft u recht op 40% van de verkoopprijs. Zodra een item is verkocht, krijgt u een mail met de vraag of de betalingen aan het eind van de maand op uw bankrekening wordt overgemaakt of contant uitbetaald. Om te voorkomen dat onze inventaris ons boven het hoofd groeit, adviseren wij u onverkochte kledingstukken meteen na het verlopen van de termijn van drie maanden op te halen. Anders zullen ze aan een goed doel worden geschonken.

Als u denkt dat uw kleding bij ons concept past, maak dan alstublieft een afspraak met ons.

Wees u zich er alstublieft van bewust dat wij geen kleding accepteren waarvan de labels ontbreken, met vlekken, scheuren of gaten erin of waarvan de knopen weg zijn. We zullen een uitzondering maken voor items met heel kleine mankementen. (een knoop aan de binnenkant die ontbreekt of een wasvoorschrift dat ontbreekt).
Neem contact op

We horen graag van u!