Home
Wie we zijn
Inleveren kleding
Consignatie
Sieraden
Rotary Challenge Gambia
Donateurs

Spotlight

 

 
 

Best Chique

 
WIE WIJ ZIJN:

Met de opening van de winkel Best Chique gaan dromen in vervulling. De droom van meisjes in Gambia om te gaan studeren en de droom van Tineke Ruijter om een onderneming op te zetten, waarmee ze diverse doelen kan ondersteunen. Best Chique is een tweedehands kleding winkel waar gerenommeerde merkkleding wordt verkocht. U moet denken aan merken als Aitfield, Moq, Drykorn, Patricia Pepe, Joseph Ribkoff.
We krijgen kleding of mensen leveren kleding in en krijgen bij verkoop een bepaald percentage.

U kunt uw kleding, schoenen, tassen, riemen, sjaals, sieraden van goede kwaliteit en merken naar de winkel brengen om verkocht te worden.

Wees u zich er alstublieft van bewust dat wij geen kleding accepteren waarvan de labels ontbreken, met vlekken, scheuren of gaten erin of waarvan de knopen weg zijn. We zullen een uitzondering maken voor items met heel kleine mankementen. (een knoop aan de binnenkant die ontbreekt of een wasvoorschrift dat ontbreekt).De spullen moeten schoon en heel zijn, zoals u het zelf in een tweedehands winkel wilt aantreffen. WINKEL: "Kleding die gezien mag worden.

De verkoop van mooie tweedehands merkkleding, horloges, tassen, schoenen, hoeden, sieraden en nieuw cadeau artikelen. Van de winst gaat de helft naar Stichting Scholenplan Gambia die talentvolle meisjes laat studeren. Van College naar Universiteit. Ook worden er projecten in Mauritanië ondersteund en in de toekomst hopen we microkredieten uit te kunnen geven in zowel Gambia als Mauritanië. Kleding die binnenkomt maar niet in de winkel gaat, zoals heren en kinderkleding of merkloze dameskleding gaan naar Gambia of naar de kledingbank in Zwijndrecht. U steunt dus altijd een goed doel.


BEST CHIQUE
Openingstijden Winkel
Woensdag - Donderdag - Vrijdag: 10.00 uur tot 16.00 uur
BEST CHIQUE
Maasplein 65
3331 LC Zwijndrecht

Contactpersoon:
Nicolien Kornet
06 - 183 499 09

Adres

Adres
Maasplein 65
 
3331LC Zwijndrecht

Locatie

Neem contact op

We horen graag van u!